Huis

Het huis is in de afgelopen jaren volledig nieuw opgetrokken, voornamelijk in traditionele bouw met waar nodig moderne materialen ter afwerking. Zo zijn de massieve muren traditioneel 45 cm dik en zijn de daken in zware balken en houten delen uitgevoerd. De ramen zijn uitgevoerd in dubbel glas, hebben allen ingebouwde horren en alle luiken zijn van dubbelwandig aluminium. Zo blijft het huis ook in warme zomers heerlijk koel. En is het ‘s avonds een keertje fris dan verwarmen 2 gaskachels en/of een houtkachel met hete luchtcirculatie niet alleen de woonkeuken maar ook de badkamer en de zit/slaapkamer. De elektrische installatie is modern uitgevoerd inclusief noodverlichting op cruciale plaatsen als de stroom uitvalt. De totale woonoppervlakte van het huis is 125 m2.

Er zijn totaal 7 vaste slaapplaatsen. Op de begane grond (piano terra) is er een goede tweepersoonsslaapbank met 2 volwaardige matrassen, een badkamer met wc, bidet, douche, wastafel en wasmachine en in het opslagkamertje is er, als reserve, een extra logeerbed. op de eerste verdieping (primo piano) is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenperoonsbed. Alle bedden, lattenbodems en matrassen zijn nieuw aangeschaft en liggen uitstekend.

De keuken is van alle gemakken voorzien inclusief magnetron, oventje en zelfs een kleine vaatwasser. Verder is er ruim voldoende glas- en vaatwerk en bestek voor 10 personen. Ook qua potten en pannen ontbreekt er niets, wij houden van koken en lekker en gezellig tafelen. Buiten is er een gasgril en een barbeque.

In en rond het huis is er internet via een WiFi router met een, voor Italiaanse begrippen, behoorlijke snelheid (8mb down/2mb up). Voor de avonduren zijn er altijd boeken en tijdschriften, er is een complete geluidsinstallatie en een sateliet televisie met, inderdaad, ook BVN.

Comments are closed