Overweldigende Natuur

Mooie stadjes en aangename weidsheid

Oude kastelen en ongerepte natuur

Het mooiste zwemwater

Oogstrelend en hartverwarmend

Een klein paradijs in de heuvels, rustig, comfortabel en alle voorzieningen en bezienswaardigheden dichtbij.

Welkom op de website van ons huis in Almadis. Het ligt in Noord-Oost Italië, zo’n 1150 km vanaf Utrecht. Met dit huis is een oude wens in vervulling gegaan en een project van bijna 2 jaar succesvol afgesloten.
Dit vrijwel nieuwe huis, volledig herbouwd tussen 2003 en 2006 en formeel zelfs pas in 2009 opgeleverd, is comfortabel ingericht op een Hollands kwaliteits niveau. Doorzakbedden zul je bijvoorbeeld niet aantreffen. Het ligt in borgo Almadis in de gemeente Castelnovo del Friuli, vlakbij de hoofdplaats Paludea. Vers brood is maar 5 minuten fietsen.
Op het eigen terrein van bijna 3000 m2, voornamelijk gras en weiland, kan naar hartelust worden gespeeld en geravot en kun je heerlijk genieten in de zon of de schaduw. Er zijn meerdere mogelijkheden om te zwemmen, je kunt vlakbij zelf verse forel (laten) vangen, prachtige bergtochten maken, lekker uit eten gaan of leuke stadjes bezoeken. De kust, Venetië, Aquileia, Triëste en andere interessante plekken liggen op 1 tot 1,5 uur rijden. La Dolce Vita in optima forma.
Powered by Tempera & WordPress.