Huis

Het huis is tussen 2003 en 2007 volledig nieuw opgetrokken, voornamelijk in traditionele bouw met waar nodig moderne materialen ter afwerking. Zo zijn de massieve muren 45 cm dik en zijn de daken in zware balken en houten delen uitgevoerd. De ramen zijn uitgevoerd in dubbel glas, hebben allemaal ingebouwde horren en alle luiken zijn van dubbelwandig aluminium. Zo blijft het huis ook in warme zomers heerlijk koel. En is het ‘s avonds een keertje fris dan verwarmen 2 gaskachels en/of een houtkachel het hele huis. De elektrische installatie is modern uitgevoerd. De totale woonoppervlakte van het huis is 125 m2.

Het huis, ook uitstekend geschikt voor een wat groter gezin, ook met grotere kinderen, heeft beneden een woon-eetkeuken, een zitkamer, een badkamer met wc, bidet, douche, wastafel en wasmachine en een opslagkamer. Boven zijn er 2 slaapkamers.

In totaal zijn er 7 vaste slaapplaatsen. Op de eerste verdieping heeft de grote slaapkamer een lits-jumeaux, een eenpersoonsbed en een baby/peuterledikantje. Ook is er een apart inklapbaar baby-campingbedje.  De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de zitkamer staat een goede tweepersoonsslaapbank.  Alle bedden zijn nieuw aangeschaft en liggen uitstekend. Het huis is ook berekend op kleine kinderen, inclusief ledikant, peuterstoel, wipstoeltje en een box.

De keuken is van alle gemakken voorzien net ook een magnetron, oven, keukenmachine en een vaatwasser. Er is ruim voldoende glas, servies en bestek voor 10 personen. Ook qua potten en pannen ontbreekt er niets, wij houden van koken en lekker en gezellig tafelen. Buiten is er een grill op gas en een barbecue op houtskool.

Naast een buitentafel en -stoelen in de portico zijn er diverse tuinstoelen om te zonnen in de tuin.

In en rond het huis is er internet via WiFi. Er zijn boeken, tijdschriften en diverse spelletjes, er is een complete geluidsinstallatie en televisie met o.a. BVN.

Er is buitenspeelgoed voor de kinderen (bal, badmintonracket e.d.) en er is een opzetbaar kinderzwembad met een doorsnee va +/- 3 meter.

Comments are closed