Route Naar

Almadis ligt op ongeveer 1150 kilometer van Utrecht.

Plockenpass-kl

Er zijn grofweg 3 routes, twee echte snelweg routes en één via de Oostenrijkse provinciale wegen, de laatste heeft onze voorkeur, zeker in het hoogseizoen:

Inclusief stops en een beetje afhankelijk van de files, zal je er totaal tussen de 13 en 16 uur over doen. Het kan in 1 dag, maar als het erg druk is op de weg gaat het al gauw wat langer duren. Omdat de reis ook vakantie is doen wij het dan meestal in anderhalve dag: In 1 keer naar Zuid-Duitsland, net voorbij München, en dan de volgende dag op ons gemak door Oostenrijk en we zijn dan tussen 13:00 en 14:00 in ons huisje. Onderweg hebben we dan vaak nog een leuke wandeling gemaakt of lekker een terrasje gedaan. Buiten de vakanties en als we maar 1 week gaan, doen we het vaak wel in 1 keer.

Overnachten doen we, zowel heen als terug, al sinds jaren in Gasthof Kramerwirt, een goed en net hotel met gastvrije en vriendelijke mensen, goede bedden, schoon en een uitstekende keuken. Het hotel ligt in Irschenberg, op een mooie locatie en tegelijkertijd maar 5 minuten van de snelweg A8. Reserveren is wel noodzakelijk, Kramerwirt is zeer populair bij reizigers op doorreis.

Comments are closed